RECEPTA DE COCA DE VERDURES
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 albergínia
- 1 ceba
- sal, herbes aromàtiques al gust
- 300 g de farina
- 6 grams de llevat de fleca
- oli d'oliva
- 1 ceba
- sal, herbes aromàtiques al gust
- 300 g de farina
- 6 grams de llevat de fleca
- oli d'oliva
- 1c. de margarina
PASSOS:
2. Transcorregut el temps, les treiem i les posem en un escurridor. Els hi passem força aigua i les posem sobre una plata de forn, prèviament coberta amb paper per cuinar; juntament amb els pebrots. Precalentem el forn a 180º i deixem coure les verdures una mitja hora.
3. Mentrestant, calentem una paella a foc baix i hi afegim una cullaradeta de margarina o mantega. Un cop s'hagi fos, afellim la ceba tallada a làmines fines. Deixem cour fins a torrar lleugerament.
4. Preparem la massa. En un bol hi col·loquem la farina; juntament amb l'aigua (barrejada amb el llevat de fleca), sal al gust i un raig generós d'oli d'oliva. Ho barregem tot bé i amassem la massa uns 8-10 minuts. La col·loquem en un bol, prèviament untat amb oli d'oliva, i ho tapem amb un drap humit. Ho deixem reposar en un lloc càlid durant 1h, fins que dobli el seu tamany.
6. Mentrestant, podem pelar les verdures. Agafem els pebrots i amb suavitat estirem la pela fins a tenir només la carn. Finalment, els tallem a tires.
7. Un cop les masses estiguin ben cuites, les treiem del forn i els hi col·loquem les verdures. En una hi posem l'albergínia i la cobrim amb les tires de pebrot intercalades. Fem el mateix amb l'altra coca, però en lloc de l'albergínia hi posem la ceba caramelitzada. Condimentem amb sal, pebre i herbes aromàtiques (farigola,...) al gust. Deixem coure en el forn uns 5-7 minuts més.












Comentaris
Publica un comentari a l'entrada