RECEPTA DE MANDONGUILLES DE CARBASSÓ
- 1 carbassó gran
- 2 dents d'all
- 2 ous
- julivert i 2-3 fulles alfàfrega fresca
- formatge al gust
- parmesà
- pa ratllat
- 2 ous
- julivert i 2-3 fulles alfàfrega fresca
- formatge al gust
- parmesà
- pa ratllat
- farina per arrebossar
PASSOS:
1. Pelem el carbassó i el ratllem en un bol. A continuació, el condimentem amb força sal i remenem bé. Tapem el bol i el deixem reposar a la nevera entre 30 minuts i 1 hora.
3. En el mateix bol on teniem el carbassó i posem els 2 ous, formatge (a elecció) al gust, parmesà, el julivert i l'alfàbrega ben picats; i els 2 alls ratllats. Condimentem amb sal i pebre i hi afegim el carbassó, juntament amb dues cullarades de pa ratllat.
4. Ara és qüestió de remenar bé i afegir la resta de pa ratllat. Serà suficient quan haguem obtingut una massa espessa que ens permeti donar forma a les mandonguilles. Deixem reposar 1h a la nevera (aquest pas és opcional, però ens ajudarà a l'hora de donar forma a les boles).








Comentaris
Publica un comentari a l'entrada