RECEPTA DE "BIRRIA"
INGREDIENTS
- 1 o 2 cebes
- 500g de carn de vedella
- 4 dents d'all
- alfàfrega fresca
- 8-10 tomàquets
- pebrots picants
- sal, pebre, orenga, farigola ("tomillo"), comí
- 4 dents d'all
- alfàfrega fresca
- 8-10 tomàquets
- pebrots picants
- sal, pebre, orenga, farigola ("tomillo"), comí
- "tortillas" de blat de moro
- formatge ratllat a elecció
PASSOS:
2. Deixem coure uns 10-15 minuts, remenant bé de tant en tant i apaguem el foc. Deixem reposar uns 5 minuts i ho triturem tot bé amb el minipimer.
3. Afegim un vas d'aigua i tornem a posar al foc. Remenem bé. Quan comenci a fer bombolletes i afegim la carn que teniem reservada i deixem coure entre 1 i 2 hores. D'aquesta manera la carn agafarà tot el sabor de la salsa.
4. Un cop transcorregut el temps, apaguem el foc i ho deixem reposar uns 10 minuts. A continuació treiem tota la carn amb l'ajuda d'una espàtula i la piquem bé amb un ganivet.












Comentaris
Publica un comentari a l'entrada