RECEPTA D'ALBERGÍNIA A LA PARMESANA
- 1 o 2 cebes
- 2 dents d'all
- 1 pastanaga
- 1 pebrot vermell
- salsa de tomàquet
- 2 albergínies
- formatge parmesà
- 2 dents d'all
- 1 pastanaga
- 1 pebrot vermell
- salsa de tomàquet
- 2 albergínies
- formatge parmesà
- formatge per gratinar (al gust)
PASSOS:
1. Tallem les albergínies a làmines ben fines (d'uns 2mm) i les col·loquem en un bol, espolvorejant força sal entre elles. Cubrim amb film transparent i deixem reposar 1h a la nevera.
3. Un cop hagi transcorregut una hora, l'abergínia ja haurà deixat anar tota l'aigua i haurà perdut el regust amarg. La treiem de la nevera i li passem força aigua. L'escorrem. En una paella calentem força oli. Un cop aquest comenci a fer bombolletes, hi afegim l'albergínia i la deixem fregir. Quan estigui al punt, lleugerament torradeta, la col·loquem sobre paper absorvent.
4. És hora de juntar-ho tot. En un recipient que es pugui posar al forn, hi col·loquem una capa de la salsa de tomàquet. A continuació, espolvoregem formatge parmesà per sobre i hi col·loquem una capa d'albergínia. Repetim el procés.
5. Finalment cobrim amb la salsa de tomàquet restant, afegim una generosa capa de formage parmesà i ho cobrim tot amb el formatge per gratinar.
6. Calentem el forn per gratinar (només a dalt) a 220º i hi introduïm la safata amb l'albergínia. Ho deixem coure fins que veiem que el formatge comença a torrar-se.












Comentaris
Publica un comentari a l'entrada