RECEPTA DE POLLASTRE A LA PARMESANA:
- 9 filets de pollastre (segons la quantitat que es vulgui fer)
- 12 tomàquets de pera
- fulles d'alfàbrega
- 2 cebes
- 1 dent d'all
- formatge parmesà i un altre fàcil de fondre
- 2 ous
- 12 tomàquets de pera
- fulles d'alfàbrega
- 2 cebes
- 1 dent d'all
- formatge parmesà i un altre fàcil de fondre
- 2 ous
- sal, pebre, all picat
- juliver fresc
- pa ratllat
PASSOS
1. Preparar la salsa de tomàquet (se'n pot utilitzar de ja preparada). Netejar els tomàquets de pera i partir-los per la meitat, repetir el procés, fins que cada tomàquet quedi dividit en 4 porcions. Reservar.
2. En una cassola, calentar una mica d'oli d'oliva a foc mitjà, picar la ceba i abocar-la a dins. Remanar durant uns 5 minuts i afegir l'all picat. Seguir removent fins que l'all i la ceba adoptin un color daurat. Baixar el foc. Abocar-hi els tomàquets de pera i les fulles d'alfàbrega; condimentar amb sal i remanar. Tapar la cassola i deixar coure uns 30-45 min (segons la quantitat d'aigua que portin els tomàquets). Remanar de tant en tant.
3. Un cop transcorregut el temps, apagar el foc i deixar reposar uns quants minuts. A continuació, triturar la mescla amb el minipimer. Preparar un bol i colar-la a dins. Reservar.
4. Preparar el pollastre arrebossat. En un bol posar 1 o 2 ous (segons la quantitat de pollastre que es vulgui fer), julivert fresc picat, all en pols, sal, pebre (també es pot picar l'all) i parmesà ratllat. Batre-ho tot bé.
5. En un altre plat, posar una capa de pa ratllat. Agafar els filets de pollastre, pasar-los per l'ou i arrebossar-los bé.
5. Omplir una paella amb oli d'oliva i posar-la a foc alt. Un cop calent, afegir-hi els filets de pollastre arrebossat (han de fer petites bombolles en entrar en contacte amb l'oli, així sabrem que aquest està suficientment calent). Deixar fregir fins que tots els filets estiguin torradets, treure i col·locar sobre un plat amb paper de cuina.
5. Precalentar el forn a 220ª. En una plata, col·locar una capa de la salsa de tomàquet. A continuació, afegir-hi els filets de pollastre, un darrera l'altre, col·locant una fina làmina de formatge entre ells. Finalment, repartir dos cullarots més de la salsa de tomàquet per sobre i espolvorejar parmesà ratllat. Introduir en el forn i deixar fins que formatge es fongui.






Comentaris
Publica un comentari a l'entrada