RECEPTA DE FAJITAS:
- 2 cebes
- 1 pebrot vermell gran
- 2 pebrots verds mitjans
- 300-400 gr de filets de pollastre
- sal, pebre, paprika
- carn de guindilla
- condiment fajitas (opcional)
- 1 pebrot vermell gran
- 2 pebrots verds mitjans
- 300-400 gr de filets de pollastre
- sal, pebre, paprika
- carn de guindilla
- condiment fajitas (opcional)
- 4-5 tomaquets de branca o salsa de tomàquet ja preparada
- 1 paquet de fajitas
PASSOS
1. Tallem les dues cebes a trocets petits i les afegim en una paella amb oli calent. Sofregim fins que adquireixin un color dorat.
2. Mentrestant, preparem els pebrots. Els tallem a trocets petits, d'una mida similar a la de la ceba, per tal que tot quedi cuit al mateix punt; i els aboquem a la paella. Remanem bé i deixem sofregir uns 25 minuts, removent de tant en tant.
3. Per altra banda, posem un raig d'oli en una altre paella i hi aboquem el pollastre tallat a troços. El deixem coure a foc mig fins que quedi lleugerament torradet i cruixent.
4. Un cop les verdures estiguin cuites, afegim el suc de tomàquet (o salsa de tomàquet ja preparada) i condimentem amb sal i pebre. Remanem. Deixem uns 5 minutets (si heu utilitzat tomàquet natural, esperar a que la salsa comenci a espesar).
5. Condimentem el pollastre. Li afegim sal, pebre i paprika. Aquesta última donarà al pollastre un color més vermellós i daurat.
6. Finalment, abocar al pollastre a la paella de verdures, afegir mitja cullaradeta (o una sencera si us agrada bastant el picant) de carn de guindilla i remanar-ho tot bé.
*Podeu afegir en el moment altres espècies com les que venen en el condiment per a fajitas ja preparat o simplement deixar-ho així.






Comentaris
Publica un comentari a l'entrada