RECEPTA DE ENSALADILLA RUSA:
- 2 patates grans
- 1 o 2 pastangues
- 2 ous
- 2 llaunes de tonyina
- pebrots del piquillo
- 1 llauna de pèssols
- 1 o 2 pastangues
- 2 ous
- 2 llaunes de tonyina
- pebrots del piquillo
- 1 llauna de pèssols
- olives sense os
- mayonesa
- mayonesa
PASSOS
1. Netejar les patates i les pastanagues (les patates no és necessari pelar-les, així evitarem que absorveixin massa aigua, en canvi, si que pelarem les pastanagues). Un cop netes, introduir-les en una olla i cubrir amb aigua. Posar-les a foc alt fins que comenci a bullir. A continuació, introduir 2 ous amb la càscara (els treurem passats un 12 minuts i els posarem en un bol amb aigua freda). Baixar el foc i deixar fins que al punxar les verdures amb un ganivet, aquest penetri amb facilitat (cal recordar que les pastanagues es couran abans). Un cop totes les verdures estiguin llestes, escurrir i deixar refredar.3. Preparar la resta d'ingredients. Tallar els pebrots del piquillo i les olives a trocets. Afegir-les al bol, juntament amb dues llaunes de tonyina escurrides i els pèssols (la quantitat d'ingredients pot variar, l'important és que estigui més o menys equilibrat). Remenar-ho tot bé.
4. Finalment, afegir la mayonesa i remanar. La quantitat depèn del gust de cadascú, però és important que quedin tots els ingredients ben coberts. Cubrir amb film transparent i deixar reposar a la nevera.




Comentaris
Publica un comentari a l'entrada