RECEPTA DE CIGRONS AMB ESPINACS:
- 2 cuixes de pollastre
- 2 ossos de pernil
- 3 cebes
- 2 alls
- xoriço al gust
- espinacs
- sal, pebre, paprika (opcional)
- 2 ossos de pernil
- 3 cebes
- 2 alls
- xoriço al gust
- espinacs
- sal, pebre, paprika (opcional)
- 4-5 tomaquets de branca
PASSOS
1. Posar a bullir aigua en una cassola i afegir-hi les 2 cuixes de pollastre, 1 all, 1 ceba i els 2 ossos de pernil. Deixar-ho al foc d'1 a 2h hores.
2. En una altre cassola afegir 2 o 3 cullarades d'oli d'oliva i sofregir 2 cebes fins que comencin a afagar un color daurat. A continuació afegir l'all picat i remoure fins a daurar-lo.
3. Amb un cullarot afegir una cullarada del caldo preparat anteriorment (de pollastre i pernil) a la ceba sofregida i tapar. Deixar 5-10 min a foc baix fins a tenir la ceba al punt. Afegir els espinacs, juntament amb 2-3 cullarots de caldo i el xoriço, i tornar a tapar.
4. Un cop els espinacs estiguin al punt, condimentar amb sal, pebre i paprika i remanar.
5. Rallar els tomaquets per aconseguir al suc i condimentar amb sal. A continuació, afegir-ho a la cassola. Remanar bé i deixar-ho fins que comenci a bullir.
6. Rentar els cigrons i afegir-los a la cassola, remanar bé i deixar-ho a foc baix 2-3 min.

Comentaris
Publica un comentari a l'entrada